dat is te mooi om waar te zijn.
nieuwe technologie

Wij zijn anders dan anderen, en daar zijn we trots op! FastPay is het bewijs dat geavanceerde technieken uit 21ste eeuw moeiteloos samengaan met een optimale gastbeleving en gastronomie.

▪ Perfecte oplossing voor (bedrijfs)kantines, quick service restaurants en cafetaria’s

▪ 10x sneller dan regulier afrekenen

▪ Meer omzet - Minder derving

▪Integratie mogelijk met alle horeca kassasystemen

video afspelen

Video afspelen

Succesvolle oplossingen ontstaan vanzelf met een goede voorbereiding

Een vlotte overgang van uw bestaande situatie naar FastPay? Met onze succesvolle implementatie is dat de norm. Op de eerste dag herkent het systeem direct 99% van je producten.

Benieuwd hoe we dit doen? Onze implementatie bestaat uit twee fasen en duurt gemiddeld 6 weken. Eerst testen we of de FastPay-technologie voldoet aan uw behoeften en de systemen die u al gebruikt. Tegelijkertijd plaatsen we het systeem op locatie om foto's te maken van de gerechten en dranken voor het zogenaamde Artificial Intelligence (AI) model. Door dit model correct in te stellen, kan onze oplossing straks alle producten herkennen zonder tussenkomst van barcodes en menselijke tussenkomst.

Is het AI-model klaar voor gebruik? Dan begint er een nieuwe fase waarin u FastPay daadwerkelijk gaat gebruiken en direct profiteert van alle voordelen.

Onze partners

Wij geloven in langdurige relaties met onze klanten en onze partners. Bij deze partijen ligt onze commitment al. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wil meer weten? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!
Neem contact op
Winst calculator

Benieuwd hoeveel u jaarlijks kunt besparen met Fastpay?

Succes verhalen

Benieuwd hoe FastPay werkt in echte operationele situaties?