dat is te mooi om waar te zijn.
nieuwe technologie

Wij zijn anders dan anderen, en daar zijn we trots op! FastPay is het bewijs dat geavanceerde technieken uit 21ste eeuw moeiteloos samengaan met een optimale gastbeleving en gastronomie.

▪ Perfecte oplossing voor (bedrijfs)kantines, quick service restaurants en cafetaria’s

▪ 10x sneller dan regulier afrekenen

▪ Meer omzet - Minder derving

▪Integratie mogelijk met alle horeca kassasystemen

video afspelen

video afspelen

Succesvolle oplossingen ontstaan vanzelf kennen een succesvolle voorbereiding

Een geruisloze overgang van je bestaande situatie naar FastPay? Met onze succesvolle implementatie is dat de norm. Op de eerste dag herkent het systeem al direct 99% van jouw producten.

Benieuwd hoe wij dit voor elkaar krijgen? Onze implementatie bestaat uit twee fases en duurt gemiddeld 6 weken. Eerst toetsen wij of de FastPay-technologie aansluit bij jouw wensen én de systemen die je nu al gebruikt. Gelijktijdig plaatsen wij het systeem op locatie om foto’s te nemen van de gerechten en dranken voor het zogeheten Artificial Intelligence (AI)-model. Door dit model goed in te richten, kan onze oplossing straks alle producten herkennen zonder tussenkomst van barcodes en menselijk handelen.

Is het AI-model klaar voor gebruik? Dan breekt een nieuwe fase aan waarin je FastPay daadwerkelijk in gebruik neemt en direct profiteert van alle voordelen.

Onze partners

Wij geloven in langdurige relaties met onze klanten en onze partners. Ons commitment ligt al bij deze partijen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meer weten? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!
neem contact met mij op

Winst calculator

Benieuwd hoeveel jij jaarlijks kunt besparen met Fastpay?

Succesverhalen

Nieuwsgierig hoe FastPay in de praktijk werkt?