robots and ai only.

Wij zijn gelukkig
wél echte mensen.

Met slimme oplossingen bouwen aan langdurige relaties met opdrachtgevers en partners. Dat is in een notendop waar wij voor staan. Als techneuten met jarenlange ervaring binnen de horecabranche snappen wij als geen ander dat nieuwe technieken geen afbreuk mogen doen aan waar het allemaal om gaat: een optimale gastervaring!

Ontmoet de mensen die dit mogelijk maken!

martin limburg
operationeel directeur

Om zijn studie Bedrijfskundige Economie te betalen, richtte hij zich al snel tot de horeca. Geld verdienen terwijl je het er anders uit zou geven was dubbele winst. Tijdens zijn carrière in de IT als consultant en later in de financiële dienstverlening in diverse managementfuncties heeft hij die horeca nooit helemaal los kunnen laten. Hij heeft in 2015 dan ook niet lang hoeven nadenken om de overstap te maken naar de horeca automatisering. De combinatie van procesoptimalisatie en geavanceerde technische oplossingen in de gastvrije horecabranche was – en is nog steeds - de spreekwoordelijke kers op de taart voor deze professional.

arjan mul
sales & marketing

Deze pionier in de horeca automatisering heeft aan de basis gestaan van de eerste revolutie in de Nederlandse horeca; namelijk draadloos bestellen. Voor en tijdens zijn studie Industriële Automatisering en een vervolgstudie Economie heeft Arjan in de horeca gewerkt, waar hij het idee op deed om op een efficiëntere manier bestellingen op te nemen. Dit heeft aan de basis gestaan van het succes van zijn bedrijf Adnamics. Arjan is altijd op zoek naar innovatieve oplossingen die de horeca ondersteunen en de gastbeleving maximaliseren.

owen de jong
dealer manager

Owen heeft zijn sporen inmiddels ruimschoots verdiend binnen de horeca automatisering. Deze selfmade man is na het afronden van de LTS in de horeca terechtgekomen en nooit meer weggegaan. Na een lunchroom, partycentrum, kroeg, feestcafé en grand café is deze duizendpoot begonnen in de horeca automatisering om zijn kennis te delen met andere horecaondernemers. Al ruim 20 jaar combineert hij zijn technische affiniteit met zijn passie voor de horeca. Owen weet als geen ander wat er op de werkvloer speelt en bewaakt de kwaliteit van de geboden oplossing.

sander van der burg
development

Als onderdeel van zijn studie Business IT & Management liep hij stage in de horeca automatisering. Met zijn voorliefde voor horeca – tijdens zijn studie heeft hij in diverse horecazaken gewerkt – en kennis van procesoptimalisaties was hij daar direct als een vis in het water. Het kwam dan ook voor niemand als een verrassing dat hij zijn stage heeft omgezet naar een vast dienstverband. Sander zet zich dagelijks in om nieuwe technologieën toepasbaar te maken voor de horeca. Hij is inmiddels expert in het aan elkaar (laten) koppelen van de beste oplossingen en is daarmee de linking pin tussen gewenste functionaliteit en de technische vertaling.

genoeg over ons
praktijkcases
01/01
under construction
bekijk de praktijkverhalen

Benieuwd hoe Qommit met FastPay horecazaken helpt aan een betere gastbeleving en een hogere omzet?

hint.
gebruik de pijlen

We werken er hard aan om hier het verhaal van onze blije klanten te delen
Onze partners

Met deze partijen combineren wij onze krachten al. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?